Babymassage

Tijd voor elkaar, tijd om te genieten

Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier voor jou als vader of moeder om contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. Het is een ontspannen moment samen, waarbij je de volledige aandacht hebt bij de massage. Jouw baby voelt dit en zal echt genieten van deze mooie momenten samen. Naast dat het ontzettend leuk is om samen met andere ouders te doen, zorgt de bewuste aanraking bij jouw baby voor geborgenheid, hechting en ontspanning. Het masseren van je kindje heeft een positieve werking op slaap, spijsvertering, doorbloeding, de ontwikkeling van spieren en het zelfvertrouwen van je baby. 

De cursus babymassage is geschikt voor één ouder (moeder of vader) met een baby van 6 weken tot ongeveer 9 maanden (wanneer je kindje veel behoefte krijgt om te bewegen). Iedereen kan het leren! De cursus wordt gegeven in de studio van Kinderyoga Utrecht aan de Oude Gracht of bij jou thuis

Groepscursus Babymassage

€ 85,- p.p.

Tijdens deze driedelige cursus leer je in een kleine groep (max 5 ouders + baby) je baby masseren. Elke week staat er een ander deel van het lichaam centraal, waarmee je thuis aan de slag kunt om te oefenen. Stap voor stap leer je de technieken en went jouw kindje aan het ritueel. De speciale babymassage-olie op natuurlijke basis draagt hier aan bij. 

  • 3 Lessen van 1,5 uur 

  • inclusief reader waar je alle massage - handelingen thuis nogmaals kunt teruglezen

  • inclusief massage - olie voor tijdens de cursus. Deze olie is aan het eind van de les ook te koop in een flacon voor thuis voor €9,95. 

* Data onder voorbehoud, bij voldoende inschrijvingen definitief. 

* In verband met mijn werk als Doula, is er altijd een kleine mogelijkheid dat ik opgeroepen wordt voor een bevalling. In dat geval ontvang je van mij bericht en zorgt Sisu voor een passende oplossing. 

Wil jij graag zelf een groepje samenstellen voor een cursus babymassage? Ook dat is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan de vrouwen waarmee je samen zwangerschapscursus hebt gevolgd. Het is extra leuk om elkaar mét baby rond dezelfde leeftijd weer terug te zien. 

Bij minimaal 2 ouders met baby kan er een eigen groep gestart worden, op locatie in het centrum van Utrecht of bij jou thuis. 

Meld je aan of bestel een cadeaubon door een email te sturen naar maddy@sisugeboortepraktijk.nl

Locatie:

Kinderyoga Utrecht

Oudegracht 318 a/d Werf

" Lieve Maddy, 

 

Wat kijk ik fijn terug op de babymassages. Een paar keer per week masseer ik mijn dochter nu en ze vindt het zo fijn. Vaak slaapt ze daarna een tijdje en is heerlijk ontspannen. Het blijft ook een fijne manier om helemaal in contact te zijn. 

 

Ik ben zo enthousiast. Het tijdstip, de inhoud van de lessen en de locatie: ik zou er niets aan veranderen! De locatie vond ik zo heerlijk rustig en geborgen. Geen langsrijdend verkeer, niet gestoord worden, de zachte belichting. Door de fijne sfeer was het heel gemakkelijk om mijn baby ergens anders helemaal uit te kleden en ik denk dat het zeker bijdraagt aan de ontspanning bij zowel mijn dochter als bij mij. 

Babymassage Privé

€110,- p.p. 

Babymassage bij jou thuis

  • 2 bijeenkomsten van 1uur in de vertrouwde omgeving van jouw baby

  • inclusief reader waar je alle massage - handelingen thuis nogmaals kunt teruglezen

  • inclusief massage - olie voor tijdens de cursus. Deze olie is aan het eind van de les ook te koop in een flacon voor thuis voor €9,95.

Neem contact op voor een cadeaubon of de mogelijkheden m.b.t. data en tijden: maddy@sisugeboortepraktijk.nl