top of page

Babymassage

Tijd voor elkaar, tijd om te genieten

Babymassage is een fijne en laagdrempelige manier voor jou als vader of moeder om contact te maken met je kindje en zo jullie band te versterken. Het is een ontspannen moment samen, waarbij je de volledige aandacht hebt bij de massage. Jouw baby voelt dit en zal echt genieten van deze mooie momenten samen. Naast dat het ontzettend leuk is om samen met andere ouders te doen, zorgt de bewuste aanraking bij jouw baby voor geborgenheid, hechting en ontspanning. Het masseren van je kindje heeft een positieve werking op slaap, spijsvertering, doorbloeding, de ontwikkeling van spieren en het zelfvertrouwen van je baby. 

De cursus babymassage is geschikt voor één ouder (moeder of vader) met een baby van 6 weken tot ongeveer 9 maanden (wanneer je kindje veel behoefte krijgt om te bewegen). Iedereen kan het leren! De cursus wordt gegeven in mijn praktijk aan huis (Hoograven Zuid, Utrecht) of bij jou thuis

Babymassage
Privé 
€149,- 
(Excl. eventuele reis- en parkeerkosten)

Babymassage bij jou thuis

  • Geschikt voor 1 baby + ouder(s)

  • 2 bijeenkomsten van 1 - 1,5 uur in de vertrouwde omgeving van jouw baby

  • inclusief reader waar je alle massage - handelingen thuis nogmaals kunt teruglezen

  • inclusief massage - olie voor tijdens de cursus. Deze olie is aan het eind van de les ook te koop in een flacon voor thuis voor €9,95.

Neem contact op voor een cadeaubon of de mogelijkheden m.b.t. data en tijden: maddy@sisugeboortepraktijk.nl

Groepscursus Babymassage
€ 95,- per ouder (excl. eventuele reis- en parkeerkosten)

Wil jij graag zelf een groepje samenstellen voor een cursus babymassage? Ook dat is mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan de vrouwen waarmee je samen zwangerschapscursus hebt gevolgd. Het is extra leuk om elkaar mét baby rond dezelfde leeftijd weer terug te zien. 

Bij minimaal 2 ouders met baby kan er een eigen groep gestart worden, bij één van jullie thuis of op locatie in mijn praktijk aan huis in Utrecht (Hoograven).

Tijdens deze tweedelige cursus leer je in een kleine groep (max 3 ouders + baby) je baby masseren. Beide lessen staat er een ander deel van het lichaam centraal, waarmee je thuis aan de slag kunt om te oefenen. Stap voor stap leer je de technieken en went jouw kindje aan het ritueel. De speciale babymassage-olie op natuurlijke basis draagt hier aan bij. 

  • Geschikt voor 2 tot 3 baby's + ouders

  • 2 Lessen van 1,5 uur 

  • inclusief reader waar je alle massage - handelingen thuis nogmaals kunt teruglezen

  • inclusief massage - olie voor tijdens de cursus. Deze olie is aan het eind van de les ook te koop in een flacon voor thuis voor €9,95. 

* Je meldt je zelf met een groepje aan

* In verband met mijn werk als Doula, is er altijd een kleine mogelijkheid dat ik opgeroepen wordt voor een bevalling. In dat geval ontvang je van mij bericht en zorg ik voor een passende oplossing. 

Meld je aan of bestel een cadeaubon door een email te sturen naar maddy@sisugeboortepraktijk.nl

Locatie:

Bij jou thuis of bij
Sisu Geboortepraktijk

Puntdraadhof 26
3525 BR Utrecht

Nicolet

" Maddy kwam bij ons aan huis voor de cursus babymassage. Door haar rustige en vriendelijke uitstraling voel je je meteen op je gemak en je baby ook! Ze heeft alles rustig uitgelegd, voorgedaan en nam overal rustig de tijd voor. Heel blij met deze cursus, hier gaan we nog veel plezier aan beleven. Bedankt Maddy voor alle tips en het fijne contact!"
bottom of page